10/15/24

Η Mega Brokers αναβαθμίζει τις εγκαταστάσεις της.


Η MEGA BROKERS, κορυφαία εταιρεία ασφαλιστικής διαμεσολάβησης, ανακοίνωσε την ολοκλήρωση της αναβάθμισης των εταιρικών της υποδομών με οπτικές ίνες, επιτυγχάνοντας συνολική ταχύτητα 1 Gbps.

Οι εγκαταστάσεις της στην Αγία Βαρβάρα, στη Λεωφόρο Συγγρού και στη Θεσσαλονίκη είναι πλέον εξοπλισμένες με υπερσύγχρονες υποδομές που διασφαλίζουν ταχύτατες και αξιόπιστες συνδέσεις.

Για τη βελτίωση της εσωτερικής επικοινωνίας, η εταιρεία έχει εγκαταστήσει μισθωμένα κυκλώματα διασύνδεσης, τα οποία ενισχύουν την ασφάλεια και την ταχύτητα της επικοινωνίας ανάμεσα στα υποκαταστήματα και τα κεντρικά γραφεία στη Φαλήρου 91. 

Αυτή η αναβάθμιση επιτρέπει την ταχύτερη και ασφαλέστερη ανταλλαγή δεδομένων, προσφέροντας βελτιωμένη εξυπηρέτηση στους πελάτες. Προκειμένου να διασφαλιστεί η προστασία των δεδομένων και των πληροφοριακών συστημάτων, η MEGA BROKERS έχει εγκαταστήσει firewall τελευταίας γενιάς.

Επιπλέον, εφαρμόζεται προστασία από high-level volumetric επιθέσεις DDoS μέσω κεντρικοποιημένης υποδομής, διασφαλίζοντας την αδιάλειπτη λειτουργία των συστημάτων και την ασφάλεια των δικτύων απέναντι σε μαζικές κυβερνοεπιθέσεις.